Agenda

 
 
17 maart 2018, 17:00 uur

Museumnacht Kids: ook in de Doopsgezinde kerk!

Doopsgezinde Gemeente Den Haag. Paleisstraat 8, Den Haag.

De Doopsgezinde kerk en StekJong sluiten aan bij Museumnacht Kids. Speciaal voor jonge culturele nachtbrakers is er op 17 maart 2018 Museumnacht Kids! Tussen 17.00 – 22.00 uur openen zo’n 20 musea en culturele instellingen in Den Haag en Voorburg hun deuren met een speciaal programma vol toffe activiteiten. Er is enorm veel leuks te doen en te zien, speciaal voor kinderen tussen 4 en 12 jaar oud en hun ouders of begeleiders. Dit jaar is het thema ‘Beestenboel’.

Onder het thema ‘Een kerk vol verhalen’ wordt er in de Doopsgezinde kerk op verschillende tijden een Bijbelverhaal verteld volgens de Godly Play vertelmethode. Kom luisteren naar het verhaal van Noach en de Ark. Kinderen en hun ouders kunnen ook samen creatief aan de slag en ontwerpen en bouwen hun ideale stad. Ook aan lekker eten is gedacht, elk kind mag een eigen pannenkoek versieren. Op de achtergrond zal het orgel klinken.

Marije Karreman, die hier namens StekJong bij betrokken is, ziet dit als een mooie kans om kinderen en hun ouders te laten kennis maken met de kerk en haar verhalen. Misschien kunnen bij een volgende editie meer kerken aansluiten en vertellen van wat ze in huis hebben?  

Meer informatie over deze Museumnacht Kids, alle andere instellingen die meedoen en ook over hoe je aan tickets kunt komen via www.museumnachtkids.nl

Als je meer wilt weten over het programma in de Doopsgezinde kerk, kijk dan ... hier!
http://www.museumnachtkids.nl/paleiskerk/  


Naar de agenda

  Meer informatie   Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente 's Gravenhage
 
  contact maandblad sitemap
  routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
  veelgestelde vragen inloggen  colofon
     
   
  © 2018 Doopsgezind.nl