Agenda

activiteiten    overzicht diensten    alles

27 juni 2021
ONLINE 4e zondagsdienst
Bijzonderheden:
In de laatste kerkenraadsvergadering heeft de kerkenraad besloten om het openingsplan van de overheid te blijven volgen. Nu is het zover: op zondag 6 juni wordt de Doopsgezinde kerk heropend voor diensten en bijeenkomsten. We volgen hierbij de richtlijnen van de derde stap van het openingsplan en de aanwijzingen van het koornetwerk Nederland. De onderstaande coronaregels hebben we uit deze bronnen geput. Coronaregels per zondag 6 juni 2021
  1. Er worden door de koster Wim Loef stoelen neergezet, op 1,5 meter afstand van elkaar. 
  2. Er is plek in de kerkzaal voor 50 personen, inclusief kerkenraad, koster, organist/pianist en voorganger. 
  3. We mogen ook weer een kopje koffie drinken voorafgaand aan de dienst en na de dienst. Ook in de koffiekamer staan de stoelen op 1,5 meter, met maximaal 4 mensen aan een tafel.
  4. Neemt u uw kinderen mee tot 12 jaar, of komt u uit hetzelfde huishouden? Dan kunt u gerust bij elkaar gaan zitten.
  5. Wanneer u zich verplaatst in de ruimtes willen we vooralsnog aan u vragen om een mondkapje te dragen. Wanneer u gaat zitten, mag u het mondkapje natuurlijk af doen. Wij rekenen op uw sensitiviteit in deze.
  6. Er geldt officieel geen verbod op samen zingen, maar nog wel het advies om het niet te doen. Hoe jammer het ook is: we volgen dit advies.
  7. Mocht er een nieuwe stap worden gezet in het openingsplan, dan krijgt u via email en de website bericht. 
Belangrijk blijft dat we drukte blijven vermijden en ons allemaal aan de basisregels blijven houden, ook als we al gevaccineerd zijn: handen wassen, afstand houden en thuisblijven en testen bij klachten.  Kerkenraad en koster heten u vanaf 6 juni weer van harte welkom aan de Paleisstraat 8 in Den Haag. https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2021/05/28/open-tenzij-in-stap-3-met-voorwaarden-bijna-alles-open
https://koornetwerk.nl/nieuws/kabinet-versnelt-het-tempo/ 
 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente 's Gravenhage
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2021 Doopsgezind.nl