> agenda

Agenda

28 februari 2021, 10:30 uur

ONLINE 4e zondagsdienst vanuit de Doopsgezinde Kerk

Op de vierde zondag van de maand hebben onze kerkdiensten een vrije invulling. Zo staat deze zondag onze predikant Marijn Vermet stil bij de 'zeven laatste zinnen' van Dimitri Verhulst. U kunt tevens luisteren naar de muziek van Haydn die hij in 1786 bij die zinnen componeerde. 

De extra coronamaatregelen die minister-president Rutte aankondigde, raken ook onze gemeente. De kerkenraad heeft besloten om alle bijeenkomsten in onze vermaning tot nader order af te gelasten. De gezondheid van eenieder staat voorop en krijgt daarom voorrang.
De keuze om de bijeenkomsten in de Doopsgezinde kerk aan de Paleisstraat 8 af te gelasten, betekent dat de zondagsdiensten:

  • niet voor kerkgangers openstaan
  • te beluisteren zijn op www.kerkdienstgemist.nl, klik op Zuid-Holland, vervolgens op Den Haag en dan komt de Doopsgezinde Gemeente tevoorschijn. U kunt ook de link op onze homepagina volgen. Of u kunt ons op Kerkdienst Gemist via de directe link vinden.

Op dit moment wordt er hard gewerkt om niet alleen het geluid uit de diensten uit te zenden, maar ook het beeld. Dit zal te zien zijn op ons youtubekanaal. Na de diensten zullen daar opnames geplaatst worden en er wordt geëxperimenteerd met live uitzendingen. Zodra deze mogelijkheid te gebruiken is, volgt nader bericht op onze website. 

Vertrouwend op Hem, die ons kent en weet van onze zorgen, vreugde en verdriet en die naar ons omziet.


Met zuster- en broederlijke groet namens kerkenraad


Terug
 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente 's Gravenhage
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2021 Doopsgezind.nl