> agenda

Agenda

 
11 april 2023, 19:30 uur

Open avond "Musicans without Borders"

Paleisstraat 8, 2514 JA Den Haag

Ghirass Cultural Center is een bijzondere plek in Bethlehem. Een stad waar Palestijnse kinderen in moeilijke omstandighede leven. Geweld ligt daar altijd op de loer en dat levert angst en stress. Maar in Ghirass Cultural Center heeft Musicans Without Border een project. Fabienne van Eck wijdt er haar krachten aan met hart en ziel. Aan de politieke situatie kan zij weinig veranderen. Maar met haar talent kan zij er wel iets tegen-over stellen.

Muziek: een universele taal van harmonie en verbinding. Het geeft de kinderen veerkracht. Fabienne dirigeert het orkest, ze leidt het programma en ze geeft muzieklessen. Twee maal per week komen de kinderen, die daar anders de kans niet voor zouden hebben - om wat voor reden dan ook. Alle kinderen zingen mee in het koor. En het gaat daarbij om meer dan de muziek alleen. Sociaal-emotionele doelen al samenwerken, luisteren, elkaar helpen, verantwoordelijkheid nemen.

Doopsgezind Wereldwerk ondersteunt het project. Na afloop van de avond is er een collecte die geheel ten goede komt aan dit project. Overmaken kan ook op rekeningnummer NL 27 TRIO 078 688 0333 t.n.v. Doopsgeziind Wereldwerk te Deventer onder vermelding van: Ghirass Cultural Center


Terug
 
Meer informatie Facebook   ANBI-register Doopsgezinde Gemeente 's Gravenhage
contact maandblad privacy
routebeschrijving nieuwsbrief disclaimer
veelgestelde vragen inloggen colofon
2023 Doopsgezind.nl